Κυριακή 25 Απριλίου 2021

 ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(20/3/1975-ΓΥΘΕΙΟ).





Στις 20 Μαρτίου του 1975 ο ιστορικός ΤΗΛΥΚΡΆΤΗΣ (1927)-ως πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου Ηπείρου- άρχισε από το Γύθειο τους αγώνες διαβαθμίσεως για τη Β` Εθνική κατηγορία. Εκεί νίκησε με 2-1 τον Πανγυθειακό. Το πρώτο γκόλ πέτυχε ο Πάνος Πολίτης στο 12` με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 17` ισχυρότατο σούτ του Κολογγιού προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 76` ισοφάρισε ο Χατζάρας του Πανθυγειατικού και στο 87΄εσημειωσε το νικητήριο τέρμα ο Γιώργος Χρήστου με κεφαλιά κατόπιν σέντρας του Γαντζία. Η σύνθεση ήταν Κόγκας, Γατζίας, Καράμπαλης, Σκληρός, Φούκας, Γιώργος Πολίτης(Ντάιντας)Λογοθέτης, Γράψας, Πάνος Πολίτης, Ε. Θερμός,. Κολογγιός. Στο 73` λόγω τραυματισμού ο Γράψας αντικαταστάθηκε από τον Γ. Χρήστου ενώ ο γνωστός επιθετικός Εκτορας Θερμός(κάτω αριστερά πρωτος καθιστός στη φωτο) αντικαταστάθηκε από τον Γραμματικόπουλο.
Στη φωτογραφία διακρίνονται:Ορθιοι από αριστερά:Γιώργος Χρήστου(Σούρας),Θανάσης Τετράδης(πρόεδρος ομάδας), Δημήτρης Κανέλλος,Δημήτρης Κολόκας, Ζώης Λογοθέτης(τσούξας),Μπάμπης Σκληρός(Μπύριας), Βαγγέλης Κόγκας(γίδας),Πάνος Καράμπαλης(Μπόμπολας),Τάκης Ρομποτής(πίτσικας), Λάμπρος Φούκας,Γιώργος Μάλφας(προπονητής μαζι με τον Γιώργο Μεσσήνη-Ρεγάντο) και Φώντας Στραγαλινός(γεν. γραμματέας).
Καθιστοί από αριστερα:Εκτωρας Θερμός,Γιώργος Πολίτης (Ντάιντας),Μάκης Κολογγιός,Θανάσης Γράψας, Πάνος Πολίτης(Μπλάλας) και Χρήστος Γατζίας(Κουτσινής).
ΥΓ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις