Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΑΣ(ΠΑΤΤΥ ΚΑΛΟΥ)-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ.

-----------------
Σημεία πώλησης δίσκου "Ντυμένο Όνειρο στο Μπλε" - Πάττυ Καλού
-Βιβλιοπωλείο "Επί Λέξει" Ακαδημίας 32, Αθήνα
-Βιβλιοπωλείο "Συνθέσεις"
Ι. Μελά 63, Λευκάδα
Η αγαπημένη μας, Πάττυ Καλού -σήκωσε ψηλά το νησί μας και παράλληλα έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στη δισκογραφία με το album με τίτλο «Ντυμένο Όνειρο στο Μπλε». Το «Λευκάδα Μάγισσα» σε στίχους του δημοσιογράφου- συγγραφέα Ηλία Γεωργάκη, είναι το πρώτο από τα οκτώ τραγούδια του album που μας ταξιδεύει στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, στα καταγάλανα νερά, τις μαγευτικές παραλίες, τα αξιοθέατα, τη γαστρονομία, τις ομορφιές και την παράδοσή του.
Το album «Ντυμένο Όνειρο στο Μπλε» κυκλοφορεί από τη FRIDA Records, το νέο δισκογραφικό Label του ερμηνευτή, καθηγητή φωνητικής και παραγωγού Γιάννη Σκουλά. Ο δίσκος περιλαμβάνει 8 τραγούδια σε στίχους των Ηλία Γεωργάκη, Νόνης Σταματέλου, Ιουστίνης Φραγκούλη και μουσική της ερμηνεύτριας.Τα μαντολίνα του εξαιρετικού μουσικού Κώστα Τσίντζα, οι ενορχηστρώσεις του Γιώργου Θεοδωρόπουλου και η επιμέλεια παραγωγής του Γιάννη Σκουλά, αναδεικνύουν κάθε ηχόχρωμα των τραγουδιών.
H Πάττυ Καλού γεννήθηκε στη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με δύο αρχιτεκτονικές διακρίσεις, μεταπτυχιακές σπουδές στο Παν. Αιγαίου και Πτυχίο Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης & Ενοργάνωσης – Δ/νσης Μπάντας. Επίσης, διδάχθηκε ακορντεόν.
Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκάδα, ενώ παράλληλα τραγουδά, παίζει πιάνο και συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Έχει διδάξει Πιάνο στο Μουσικό Σχολείο της Λευκάδας και Εικαστικά στο Κδαπ Μέλλον. Έχει εργαστεί στοn Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Λευκάδας. Το 2016, το τραγούδι «Καντάδα», σε στίχους του ποιητή Ιωάννη Ανυφαντή που μελοποίησε η ίδια σε συνεργασία με τον Στάθη Τσίκρικο, διακρίθηκε σε διαγωνισμό Παραδοσιακής Μουσικής. Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τι σε μέλλει» της λευκαδίτικης μπάντας Quartetto Branello, στην οποία συμμετείχε ως τραγουδίστρια και πιανίστα.
Από το 2017 είναι μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Λευκάδας, με σκηνοθέτιδα τη Λουκία Κατωπόδη. Το 2019 έγραψε μουσική για τη θεατρική Παράσταση της Κοντυλένιας του Νησιού, που παρουσιάστηκε στον Καναδά, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιουστίνης Φραγκούλη. Τα τραγούδια περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις