Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

 





'Ο ΓΙΑΝΝΗΣ'(ΛΥΓΙΑ):Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η φημισμένη ταβέρνα του 'Γιάννη'(τηλ.2645071619) στο γραφικό ψαροχώρι της Λυγιάς Λευκάδας(6χλμ από την πόλη), ικανοποιεί τις απαιτήσεις ολων.Θεωρείται-και όχι αδικα-ως η καλύτερη ταβέρνα του νησιού ως προς την τοποθεσία,την ποιότητα και τις τιμές της. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και πολλοί λένε οτι ''όποιος δεν πήγε στον Γιάννη δεν γνώρισε τη Λευκάδα''. Και  αυτό  δεν είναι υπερβολή αν ληφθεί υπόψην οτι δεν υπάρχει ντόπιος ή ξένος τουριστικός οδηγός που να μην έχει τον 'Γιαννη'' στις προτάσεις του.

 Ψάρια, καλαμάρια και γενικά ολα τα θαλασσινά ,φρέσκα και σε λογικές τιμές. Κι οχι μόνο. Η ταβέρνα προσφέρει σπιτικές πατάτες, μοναδικά κρέατα και μαγειρευτά (σε πλούσιες μερίδες)ενω στο τέλος   υπάρχει  κέρασμα με  γιαουρτι-μήλο καθως και με γλυκά ταψιού με το καλύτερο γαλακτομπούρικο.Επίσης προσφέρονται  Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, ζυμαρικά, δροσιστικές σαλάτες και πολύ νόστιμα ορεκτικά.

Η ιστορία του μαγαζιού ανέρχεται στα 34 χρόνια και το φαγητό του έχουν γευτεί πρωθυπουργοί της Ελλάδας (Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου), ο πρ.πρόεδρος της Δημοκρατίας (Παπούλιας) καθώς και διάσημες προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις