Όσοι την επισκέφθηκαν εντυπωσιάστηκαν. Και σίγουρα ξαναπάνε. Φιγουράρει στους τουριστικούς οδηγούς της Ευρώπης και της Αμερικής ως η καλύτερη ψαροταβέρνα της Αθήνας.Και καθημερινά κερδίζει φίλους και εντυπώσεις.Γιατί δέν ειναι ΄δήθεν''.
Η διάσημη ψαροταβέρνα 'ΚΟΛΛΙΑΣ''στη λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα(Λεωφ. Συγγρού 303-τηλ. 2109408620--κλειστά Κυριακή βράδυ-(http: //www. kollias.gr), πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια απο τις κορυφαίες στο είδος της. Εκτός απο τα ολόφρεσκα ψάρια(απο λαβράκι πελαγίσιο μεχρι ροφούς και γοβιούς) προσφέρονται χέλια, φούσκες, πίνες,πορφύρες, αχινοσαλάτα, όλα των ειδών τα όστρακα όπως, χτένια, πετροσωλήνες, πεταλίδες, στρείδια κλπ), καλαμάρια φρέσκα( ολων των μεγεθών), καβουροδαγκάνες, μακαρονάδες με αστακό ή γαρίδες ή με αχινό, τριων ειδών ψωμιά δικής του παραγωγής,35 είδη τσίπουρου και ούζου απο όλη την Ελλάδα, μεγάλη κάβα κρασιών, αλμυρά, διάφορες σαλάτες και για το τέλος μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και φρούτων. Ο Τάσος Κόλλιας κατόρθωσε να δημιουργήσει ενα μαγαζί με φινέτσα και κουλτούρα, με χαμηλές τιμες και άψογη ποιότητα και σέρβις. Γνωστός χρόνια τώρα από την ομώνυμη ταβέρνα του στον Πειραιά(Ταμπούρια) το στέκι του στην λεωφόρο Συγγρού (διπλα στη BMW )καθημερινά(μεσημέρι-βραδυ) ειναι γεμάτο απο όσους ξέρουν από ψάρι. Και επιτρέψτε μου ως νησιώτης και γιός ψαρά, να έχω άποψη:
Σίγουρα τέτοια ταβέρνα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. (http: //www. kollias.gr).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου