Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Στα Λευκαδίτικες ενημερωτικες ιστοσελίδες θελω να αναφερθώ- με μεγάλη μου εκπληξη πως ενα τοσο μικρό νησί εχει πλέον και μια τόσο σημαντική δύναμη( και)
στην ενημερωση.
Λοιπόν στα ενημερωτικες Λεύκαδίτικες ιστοσελίδες -και απο οσα γνωρίζω οτι υπάρχουν(σσ και ας με συγχωρέσουν οσοι τους ξέχασα) -αξίζουν πολλα μπράβο το http://mylefkada.gr του Νίκου Καββαδά.Ενος παθιασμένου Λευκαδίτη που παρόλο δεν τον γνωριζω προσωπικά τον νοιώθω σαν δικό μου ανθρωπο.
Αξιόλογο ειναι και το http://www.e-lefkas.gr του φίλου Βαγγέλη Γιανουλάτου ενω καλή ενημέρωση εχει και το http://www.lefkadapress.gr( το οποίο
φιλοξενεί κειμενά μου) καθως και το site του Φ. Κολυβά(http://www.kolivas.de).
Θα προσθέσω τις ιστοσελίδες http://www.2knet.gr/halara και το http://www.radiolefkada.gr και το www.studiolefkatas.gr (σσ ειδικά για τον Θ.Κρητικό θα πρέπει να τονίσω την αξιόλογη εκδοτική του προσπάθεια με τη ''Λευκάδα Χαλαρά'').
Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος θα μου επιτρέψουν οι φίλοι και συμπατριώτες με να τονίσω οτι το μυστικο της επιτυχίας ειναι η εγκυρότητα.Και αν αποβάλουμε το φθόνο και την εσωστρέφεια η επιτυχια θα είναι μεγαλύτερη.Καλή συνέχεια.

Σ

1 σχόλιο:

ΣΑΣΑ είπε...

Πολύ σημαντικές οι επισημάνσεις σου Ηλία σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για ηλεκτρονική ενημέρωση σε ό,τι αφορά την Λευκάδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις