Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

 



 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Τώρα που το κομματικό όργανο του ‘ΣΥΡΙΖΑ’, η εφημερίδα ΆΥΓΗ’, κινδυνεύει με λουκέτο -ελέω ΣΥΡΙΖΑ-https://www.protothema.gr/.../ergazomenoi-tis-augis.../)

θυμάμαι και εξοργίζομαι (μαζι με πολλούς άλλους συναδέλφους) ότι οι δήθεν αριστεροί (με δεξιά τσέπη) του ΣΥΡΙΖΑ και ο αποτυχημένος- αρχηγός τους κ.Τσίπρας (με το αχρείαστο μνημόνιο που φτωχοποίησε τους έλληνες), ήθελε – διακαώς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ- να κλείσει ο πρώην ΔΟΛ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΝΕΑ-ΒΗΜΑ , IN.GR κα.) ,επειδή ασκούσε αντιπολίτευση και να μείνουν στο δρόμο 500 οικογένειες !!!Μείναμε 6 μήνες απλήρωτοι και απολυθήκαμε όλοι. Και οι δήθεν αριστεροί πανηγύριζαν!!!

Ηταν τέτοια εποχή το 2017.

Μία φοβερή και θλιβερή εμπειρία .(σσ σκεφθείτε να μην ήταν και ‘αριστεροί’!!)

Φυσικά ‘ΤΑ ΝΕΑ’, το ΄ΒΗΜΑ’ κλπ δεν έκλεισαν ΠΟΤΕ και όλα τα ΜΜΕ του πρώην ΔΟΛ κυκλοφορούν κανονικά, μετά την εξαγορά τους από τον κ. Μαρινάκη.

Αυτά τα… νούμερα της πολιτικής σκηνής, κυβέρνησαν την Ελλάδα και την πάτωσαν με άγριες περικοπές συντάξεων και επιδομάτων, με λεηλασία των εισοδημάτων για τους ελευθερους επαγγελματίες και την γνωστή φτωχοποίηση της κοινωνίας.

ΦΩΤΟ:Ιανουάριος 2017. Ο ακροδεξιός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, φωτογραφίζεται χαμογελαστός, στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, σε πτήση για την Αμερική (για τη δεξίωση που θα παρέθετε ο τότε αρχιεπίσκοπος Αμερικής, επ’ ευκαιρία της ορκωμοσίας Τραμπ), με φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα», για την οποία οι οιωνοί δεν ήσαν καθόλου καλοί, αφού ο κίνδυνος να κλείσουν τα έντυπα του πρώην ΔΟΛ ήταν πολύ κοντά.

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις