Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

 



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Ο TEO MPATIALI, O ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ
Στο νησί μας ,με την πολυτελή θαλαμηγό του ‘ΑPATA’, βρίσκεται από χτες ο διάσημος εκατομμυριούχος, Γάλλος μόδιστρος Teo Μpatiali , με τον γνωστό οίκο μόδας στο Μιλάνο.Εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος , το πρώτο που ζήτησε ήταν να φάει σαλάμι Ντελημάρη και να συναντηθεί με τον Μότσο και τον Κολέα. Υπέρμαχος του εμβολιασμού- είναι γνωστό ότι ο ιδιος φοράει σε κάθε του έξοδο μάσκα θαλάσσης - δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ...ράψει κουστούμια στους αρνητές.
Ωστόσο ή αφιξή του στη Λευκάδα δεν ηταν…ρόδινη.Το σκάφος αναψυχής ‘Lady’ του Τσοτσοφόλια με 7 τσούπρες, προσέκρουσε τη πολυτελή θαλαμηγό , της έδωσε κολιόρο και έγινε θερμό επεισόδιο.Έπρεπε να επέμβει ο Δένδιας και όχι το Λιμεναρχείο, επειδή ήταν τουρκάλες.
Kαι σαν μην έφτανε μόνο αυτή η ατυχία(μάτιασμα, λένε), έγινε και το εξής περιστατικό:Κατεβαίνοντας ο Τeo από το σκάφος στο μώλο, απέναντι από του Μουτρούκαλη, πήρε απίδρομο και σάλτα.Την ιδια ωρα μιά περαστική παλιά αγιομαυρίτισσα, η σιόρα Μαυρέτα, απόρησε με την εμφάνιση του και του είπε με ειρωνικό ύφος ‘πως είσ΄έτσι μωρέ ξεπατωμένο κι αγγελοκρουσμένο;’’Και του ρίχνει ένα φάσκελο .Μάλιστα παραλίγο να του δώσει μουτζουφλίδια.Ο Τεό στην προσπάθεια του να αντιδράσει από την ζουλκοκαμπέρο, ξαχούρδισε από τα νερά στην παραλία και βρέθηκε απίκπα .Ευτυχώς τον βοήθησε το ‘’στοιχειό’’του μώλου, ο Γούρμος ο οποίος του πρότεινε να παίξουν μαζί τρία σίγουρα στο ‘Πάμε Στοίχημα’.Ο Τεό τραβάει και του δίνει ένα πεντακοσάρικο μπουρμπουάρ και ο Μπαμπίνος από τη χάρά του έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα. Και ακόμη κολυμπάει.
Ο μεγάλος επισκέπτης,απτόητος με ύφος Βούλη (και αφού λάμπαξε) μπήκε στην πολυτελή μερσεντές με πινακίδες Βαρδανίων και αναχώρησε σε άγνωστη κατέυθυνση.
Λένε ότι πήγε στο Κάστρο για να κάνει μπάνιο και παταλά,γυμνός, μαζί με τον Μαλιαρή.
Απέφυγε να διασχίσει το παζάρι επειδή σκιάχτηκε το κάζο από τη κονσομουλαρία.
Πάντως έχουμε ακρουμαστεί ότι ο Teo Μpatiali , σχεδιάζει να επισκεφθεί πολλά μέρη του νησιού μας και μεταξύ αυτών και την ορεινή Καρυά, όπου σκοπεύει να αγοράσει τα περίφημα Καρσάνικα κεντήματα για να τα δωρίσει στα τέκνά του.Παράλληλα διατύπωσε την επιθυμία να δοκιμάσει τις περίφημες φακές Εγκλουβής του Μίμη Κούρτη αλλά εχει ενδοιασμούς για εχει ευρέθιστο παχύ έντερο και φοβάται μην τον πάει… κωλιάντσα .
Τον συνοδεύει ο PATRON , το θηριώδες σκυλί του, γνωστό για την λαιμαργία του, φύλακας-άγγελος του σε κάθε του κίνηση,το οποίο έίχε δαγκάσει στο παρελθόν δύο Μιλανέζους επειδή δεν φορούσαν μάσκες!.
ΥΓ :Ως γνωστό ο Μπατιάλης, κάθε χρόνο στη γιορτή της Φανερωμένης, ψήνει σουβλάκια απέναντι από το αλσύλιο της μονής, μέσα στα πεύκα.Εφέτος μια τουρίστρια από την Αθήνα ήθελε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα και μία άλλη του ζήτησε να της δείξει που είναι οι τουαλέτες.Αιτήματα που φυσικά έκαναν ..μπουρλότο τον Τεό.
Αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν μια πιτσιρίκα του ζήτησε τον κωδικό του wi-fi.
-‘’Ότι εχει είναι στο ψυγείο’’, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τεό.
Και όλοι’ξεράθηκαν’ στα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις