Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

 











Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ‘ΚΟΛΛΙΑ’ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τον ΄ΚΟΛΛΙΑ’, τη θρυλική ψαροταβερνα που ξεκίνησε από τα Ταμπούρια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Συγγρού,ολοι τη γνωρίζουν στην Αθήνα(και όχι μόνο).Απο χτες ο Τάσος Κόλλιας περιμένει τους γευσιγνώστες ψαροφάγους στο νέο του στεκι στη Γλυφαδα(Κυπρου 60-τηλ. 2108983555).
Εξαιρετικός χώρος και φυσικά τα γνωστά του ΚΟΛΛΙΑ::.Οστρακα,μακαρονάδες θαλασσινων, φρέσκα ψάρια, ψαρόσπουπες δικά του γλυκά , δεκάδες ετικετες κρασιων, τσ;iπουρου και ούζου απο ολη την Ελλάδα και δικo του ζυμωτό ψωμί..
Με μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών και θαλασσινών από τις ελληνικές θάλασσες, εμπνευσμένα ορεκτικά, φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακά γλυκά και αρκετές ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια θαλασσινών της Αθήνας.
Η εμπειρία και το μεράκι του ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με το σεβασμό προς την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις συνταγές των παλιών, φέρνουν τους «θησαυρούς» της ελληνικής θάλασσας σε ένα χώρο μοντέρνο με έκδηλες θαλασσινές επιρροές και με τον Τάσο Κόλλια να δίνει το «παρών» στις επιλογές του κάθε πελάτη.Ο Τάσος Κόλλιας κατόρθωσε να δημιουργήσει ενα μαγαζί με φινέτσα και κουλτούρα, με χαμηλές τιμες και άψογη ποιότητα και σέρβις.
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ 'ΚΟΛΛΙΑΣ'-Κυπρου 60-τηλ. 2108983555-ΓΛΥΦΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις