Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

’’’Τα πεπραγμένα της κυβέρνησής μας αποτελούν και το μεγαλύτερο εχέγγυο αξιοπιστίας του προγράμματός μας»,δηλώνει με εμφαση η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόλγου.Συνεχίζουν αμετανόητοι να προκαλούν, προσβάλοντας τη νοημοσύνη των πολιτών και αρνούμενοι να δεχθούν την εκλογική τους τιμωρία η οποία- και σαφώς- θα είναι μεγαλύτερη στις επικειμενες εθνικές  εκλογές.
Λές και  ξεχνάμε τη νέα  γενειά των φτωχών εργαζομένων και συνταξιούχων του ΣΥΡΙΖΑ, τις περικοπές στις συντάξεις, την άγρια φορολογία,τα χαράτσια  στους ελευθερους επαγγελματίες, τη διάλυση του ΕΦΚΑ ,την έκρηξη των χρεών, τις φθηνές και εύλικτες θέσεις εργασίας κα.Λές και ξεχνάμε την αλλαζονική συμπεριφορά τους και τα πρωτοφανή ψέματα.
Μαλιστα η κυβέρνηση προχώρησε  σε μία ακόμη καταιγίδα παροχολογίας με λεφτά που δεν… υπάρχουν. Και αυτό  τη στιγμή που η Κομισιόν ήδη υπολογίζει ότι ο προηγούμενος κύκλος παροχών του Μαΐου αξίας έως 6 δισ. ευρώ σε εύρος διετίας, έχει προκαλέσει εκτροχιασμό των πλεονασμάτων που διαμορφώθηκαν με πολυετείς θυσίες της μεσαίας τάξης.Με τη γνωστη τακτική του ψεύδους και   της πολιτικής  εξαπάητηση ο πρωθυπουργός εξήγγειλε μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις στο 50% και σταδιακή μείωση του πρώτου κλιμακίου της φορολογίας εισοδήματος στο 20% θυμούμενος εκ των υστέρων την μεσαία τάξη και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Κι όμως δεν πήραν όπως φαινεται το ήχηρο μήνυμα της κάλπης αφου ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα.Γι αυτό και η προσγείωση θα είναι ανώμαλη στις 7 Ιουλίου.Τότε ανυπομονώ να ακούσω την λαλίστατη υπουργό Εργασίας.

'ΤΑ ΝΕΑ'  -18/6/2019-ΗΛΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις