ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7 ΜΑΖΙ ΜΕ ''ΤΑ ΝΕΑ'' ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ
ΚΟΛΛΙΑ(ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ''ΚΟΛΛΙΑΣ'') ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ' Ο ΕΡΩΤΑΣ
ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ'-ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.
Όσοι την επισκέφθηκαν εντυπωσιάστηκαν. Και σίγουρα ξαναπάνε. Η γνωστή ψαροταβέρνα 'ΚΟΛΛΙΑΣ''στη λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα(Λεωφ. Συγγρού 303-τηλ. 2109408620-απέναντι απο το 'Ωνάσειο'-κλειστά Κυριακή βράδυ-(http: //www. kollias.gr)), πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια απο τις κορυφαίες στο είδος της. Εκτός απο τα ολόφρεσκα ψάρια(απο λαβράκι πελαγίσιο μεχρι ροφούς) προσφέρονται χέλια, γουβιοί, φούσκες, πίνες, αχινοσαλάτα, όλα των ειδών τα όστρακα όπως, χτένια, πετροσωλήνες, πεταλίδες, στρείδια κλπ), καλαμάρια φρέσκα( ολων των μεγεθών), καβουροδαγκάνες, μακαρονάδες με αστακό ή γαρίδες ή με αχινό, τριών ειδών ψωμιά δικής του παραγωγής. 35 είδη τσίπουρου και ούζου απο όλη την Ελλάδα, μεγάλη κάβα κρασιών, αλμυρά, διάφορες σαλάτες και για το τέλος μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και φρούτων. Ο Τάσος Κόλλιας κατόρθωσε να δημιουργήσει ενα μαγαζί με φινέτσα και κουλτούρα, με χαμηλές τιμες και άψογη ποιότητα και σέρβις. Γνωστός χρόνια τώρα από την ομώνυμη ταβέρνα του στον Πειραιά(Ταμπούρια) το στέκι του στην λεωφόρο Συγγρού (διπλα στη BMW )καθημερινά(μεσημέρι-βραδυ) ειναι γεμάτο απο όσους ξέρουν από ψάρι. Και επιτρέψτε μου ως γιός ψαρά, να έχω άποψη: Σίγουρα τέτοια ταβέρνα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. (http: //www. kollias.gr).
ΚΟΛΛΙΑ(ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ''ΚΟΛΛΙΑΣ'') ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ' Ο ΕΡΩΤΑΣ
ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ'-ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.
Όσοι την επισκέφθηκαν εντυπωσιάστηκαν. Και σίγουρα ξαναπάνε. Η γνωστή ψαροταβέρνα 'ΚΟΛΛΙΑΣ''στη λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα(Λεωφ. Συγγρού 303-τηλ. 2109408620-απέναντι απο το 'Ωνάσειο'-κλειστά Κυριακή βράδυ-(http: //www. kollias.gr)), πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια απο τις κορυφαίες στο είδος της. Εκτός απο τα ολόφρεσκα ψάρια(απο λαβράκι πελαγίσιο μεχρι ροφούς) προσφέρονται χέλια, γουβιοί, φούσκες, πίνες, αχινοσαλάτα, όλα των ειδών τα όστρακα όπως, χτένια, πετροσωλήνες, πεταλίδες, στρείδια κλπ), καλαμάρια φρέσκα( ολων των μεγεθών), καβουροδαγκάνες, μακαρονάδες με αστακό ή γαρίδες ή με αχινό, τριών ειδών ψωμιά δικής του παραγωγής. 35 είδη τσίπουρου και ούζου απο όλη την Ελλάδα, μεγάλη κάβα κρασιών, αλμυρά, διάφορες σαλάτες και για το τέλος μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και φρούτων. Ο Τάσος Κόλλιας κατόρθωσε να δημιουργήσει ενα μαγαζί με φινέτσα και κουλτούρα, με χαμηλές τιμες και άψογη ποιότητα και σέρβις. Γνωστός χρόνια τώρα από την ομώνυμη ταβέρνα του στον Πειραιά(Ταμπούρια) το στέκι του στην λεωφόρο Συγγρού (διπλα στη BMW )καθημερινά(μεσημέρι-βραδυ) ειναι γεμάτο απο όσους ξέρουν από ψάρι. Και επιτρέψτε μου ως γιός ψαρά, να έχω άποψη: Σίγουρα τέτοια ταβέρνα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. (http: //www. kollias.gr).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου